چارک | این موضوع در اسکالر | کاوش این موضوع | میانگین سال انتشار مقالات | تعداد رخداد | موضوع |
---|---|---|---|---|---|
Q1 | 1397.75 | 4 | همسفری | ||
Q1 | 1397.57 | 7 | جنگل | ||
Q1 | 1397.5 | 6 | بازتوصیف | ||
Q1 | 1397.0 | 7 | بال غشاییان | ||
Q1 | 1396.94 | 18 | گزارشهای جدید | ||
Q1 | 1396.83 | 6 | Sarcoptiformes | ||
Q1 | 1396.8 | 5 | توصیف | ||
Q1 | 1396.75 | 4 | فعالیت آنزیمی | ||
Q1 | 1396.71 | 7 | سمیت | ||
Q1 | 1396.57 | 7 | بید سیب زمینی | ||
Q1 | 1396.5 | 4 | زنبورهای گرده افشان | ||
Q1 | 1396.29 | 7 | ماده | ||
Q1 | 1396.25 | 4 | اولین گزارش | ||
Q1 | 1396.21 | 14 | آرایه شناسی | ||
Q1 | 1396.14 | 7 | میان استیگمایان | ||
Q1 | 1396.0 | 6 | Meloidogyne incognita | ||
Q1 | 1396.0 | 4 | آنزیمهای گوارشی | ||
Q1 | 1396.0 | 4 | لارو | ||
Q1 | 1396.0 | 4 | میزبان | ||
Q1 | 1395.89 | 9 | پیش استیگمایان | ||
Q1 | 1395.8 | 5 | کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا | ||
Q1 | 1395.75 | 4 | دوام | ||
Q1 | 1395.75 | 4 | شب پرهی مدیترانهای آرد | ||
Q1 | 1395.75 | 4 | پالیزین | ||
Q1 | 1395.75 | 4 | ژنتیک جمعیت | ||
Q1 | 1395.7 | 10 | کنههای شکارگر | ||
Q1 | 1395.68 | 90 | گزارش جدید | ||
Q1 | 1395.67 | 6 | مدیریت تلفیقی | ||
Q1 | 1395.6 | 5 | بید گوجه فرنگی | ||
Q1 | 1395.52 | 21 | مهار زیستی | ||
Q1 | 1395.5 | 4 | ایلام | ||
Q1 | 1395.5 | 4 | بهینه سازی | ||
Q1 | 1395.5 | 4 | حشره کش گیاهی | ||
Q1 | 1395.5 | 18 | کنترل زیستی | ||
Q1 | 1395.4 | 5 | استان خوزستان | ||
Q1 | 1395.4 | 5 | روغن معدنی | ||
Q1 | 1395.4 | 5 | چک لیست | ||
Q1 | 1395.4 | 5 | کاتالاز | ||
Q1 | 1395.38 | 8 | خاک | ||
Q1 | 1395.37 | 27 | پارازیتویید | ||
Q1 | 1395.33 | 12 | رده بندی | ||
Q1 | 1395.33 | 6 | مدیریت تلفیقی آفات | ||
Q1 | 1395.33 | 6 | هدایت روزنهای | ||
Q1 | 1395.33 | 6 | کنه شکارگر | ||
Q1 | 1395.25 | 12 | باروری | ||
Q1 | 1395.25 | 4 | مینوز گوجه فرنگی | ||
Q1 | 1395.25 | 4 | ویروس موزاییک خیار | ||
Q1 | 1395.25 | 4 | پوره | ||
Q1 | 1395.25 | 12 | کشت بدون خاک | ||
Q1 | 1395.2 | 5 | شمال ایران | ||
Q1 | 1395.2 | 5 | قانون نمایی تیلور | ||
Q1 | 1395.12 | 8 | نمونه برداری | ||
Q1 | 1395.0 | 5 | Braconidae | ||
Q1 | 1395.0 | 5 | Plutella xylostella | ||
Q1 | 1395.0 | 9 | Trombidiformes | ||
Q1 | 1395.0 | 4 | بیان ژن | ||
Q1 | 1395.0 | 4 | رکورد جدید | ||
Q1 | 1395.0 | 5 | زنگ زرد | ||
Q1 | 1395.0 | 4 | شانکر | ||
Q1 | 1395.0 | 4 | شته سبز هلو | ||
Q1 | 1395.0 | 6 | قدرت جستجوگری | ||
Q1 | 1395.0 | 5 | کود زیستی | ||
Q1 | 1394.94 | 17 | توت فرنگی | ||
Q1 | 1394.86 | 7 | اندوفیت | ||
Q1 | 1394.83 | 12 | پرولین | ||
Q1 | 1394.8 | 5 | تبارزایی | ||
Q1 | 1394.8 | 5 | پروتئین | ||
Q1 | 1394.8 | 5 | گلستان | ||
Q1 | 1394.75 | 4 | Phytoseiidae | ||
Q1 | 1394.75 | 4 | بیوفیلم | ||
Q1 | 1394.75 | 4 | زعفران | ||
Q1 | 1394.75 | 8 | مقاومت القایی | ||
Q1 | 1394.75 | 4 | کودهای شیمیایی | ||
Q1 | 1394.71 | 21 | تاکسونومی | ||
Q1 | 1394.71 | 7 | رقم | ||
Q1 | 1394.7 | 10 | زمان دستیابی | ||
Q1 | 1394.67 | 9 | تریپس | ||
Q1 | 1394.67 | 6 | پراکندگی | ||
Q1 | 1394.6 | 5 | آسپرژیلوس | ||
Q1 | 1394.6 | 5 | ترکیبات فنلی | ||
Q1 | 1394.6 | 5 | زنبور پارازیتویید | ||
Q1 | 1394.6 | 5 | شپشه قرمز آرد | ||
Q1 | 1394.6 | 10 | پراکسیداز | ||
Q1 | 1394.55 | 11 | کلید شناسایی | ||
Q1 | 1394.5 | 4 | Tephritidae | ||
Q1 | 1394.5 | 10 | تنش خشکی | ||
Q1 | 1394.5 | 4 | خربزه | ||
Q1 | 1394.5 | 4 | زادآوری | ||
Q1 | 1394.5 | 4 | شاخص کلروفیل | ||
Q1 | 1394.5 | 4 | ماندگاری | ||
Q1 | 1394.5 | 4 | پارازیتویید تخم | ||
Q1 | 1394.5 | 6 | پرورش انبوه | ||
Q1 | 1394.5 | 6 | پلی فنل اکسیداز | ||
Q1 | 1394.45 | 11 | حساسیت | ||
Q1 | 1394.44 | 9 | لرستان | ||
Q1 | 1394.43 | 14 | تریکودرما | ||
Q1 | 1394.43 | 7 | ژنوتیپ | ||
Q1 | 1394.4 | 5 | rep-PCR | ||
Q1 | 1394.4 | 10 | کنترل بیولوژیکی | ||
Q1 | 1394.38 | 8 | DAS-ELISA | ||
Q1 | 1394.38 | 8 | ورمی کمپوست | ||
Q1 | 1394.36 | 11 | گیاهان دارویی | ||
Q1 | 1394.33 | 15 | تنوع زیستی | ||
Q1 | 1394.33 | 9 | کنه تارتن دو لکهای | ||
Q1 | 1394.33 | 6 | کود آلی | ||
Q1 | 1394.3 | 10 | ویروس | ||
Q1 | 1394.29 | 7 | Fusarium oxysporum | ||
Q1 | 1394.27 | 22 | پراکنش | ||
Q2 | 1394.25 | 8 | باسیلوس | ||
Q2 | 1394.25 | 4 | سیستان و بلوچستان | ||
Q2 | 1394.22 | 9 | فتوسنتز | ||
Q2 | 1394.2 | 10 | بیماری زایی | ||
Q2 | 1394.2 | 5 | مگس گلرنگ | ||
Q2 | 1394.2 | 5 | کشاورزی پایدار | ||
Q2 | 1394.17 | 6 | آنتوسیانین | ||
Q2 | 1394.14 | 7 | کرمان | ||
Q2 | 1394.09 | 11 | استان گیلان | ||
Q2 | 1394.09 | 11 | فلزات سنگین | ||
Q2 | 1394.06 | 18 | Tetranychus urticae | ||
Q2 | 1394.05 | 19 | کلروفیل | ||
Q2 | 1394.0 | 4 | Fusarium graminearum | ||
Q2 | 1394.0 | 4 | Piriformospora indica | ||
Q2 | 1394.0 | 9 | RT-PCR | ||
Q2 | 1394.0 | 4 | Trichoderma | ||
Q2 | 1394.0 | 6 | ارقام مقاوم | ||
Q2 | 1394.0 | 6 | استان آذربایجان شرقی | ||
Q2 | 1394.0 | 4 | اهواز | ||
Q2 | 1394.0 | 6 | بستر کشت | ||
Q2 | 1394.0 | 4 | بیمارگر حشرات | ||
Q2 | 1394.0 | 5 | تنشهای محیطی | ||
Q2 | 1394.0 | 6 | شته جالیز | ||
Q2 | 1394.0 | 4 | شکارگرها | ||
Q2 | 1394.0 | 4 | نسبت جنسی | ||
Q2 | 1394.0 | 6 | پرتو گاما | ||
Q2 | 1393.88 | 8 | الایزا | ||
Q2 | 1393.88 | 8 | نخود | ||
Q2 | 1393.86 | 7 | تنوع | ||
Q2 | 1393.86 | 7 | سوسک کلرادوی سیب زمینی | ||
Q2 | 1393.83 | 6 | Talaromyces flavus | ||
Q2 | 1393.83 | 6 | تغذیه | ||
Q2 | 1393.83 | 6 | درصد پارازیتیسم | ||
Q2 | 1393.83 | 6 | سالیسیلیک اسید | ||
Q2 | 1393.83 | 6 | پوسیدگی ریشه | ||
Q2 | 1393.8 | 5 | استان فارس | ||
Q2 | 1393.8 | 5 | دوبالان | ||
Q2 | 1393.78 | 9 | انگور | ||
Q2 | 1393.78 | 18 | حشره کش | ||
Q2 | 1393.77 | 13 | تنش شوری | ||
Q2 | 1393.75 | 4 | آفات | ||
Q2 | 1393.75 | 4 | امید به زندگی | ||
Q2 | 1393.75 | 4 | رشد و نمو | ||
Q2 | 1393.75 | 4 | پوسیدگی طوقه و ریشه | ||
Q2 | 1393.71 | 7 | Trichoderma harzianum | ||
Q2 | 1393.71 | 7 | شته سیاه باقلا | ||
Q2 | 1393.71 | 7 | گیاهان میزبان | ||
Q2 | 1393.69 | 13 | نماتد ریشه گرهی | ||
Q2 | 1393.67 | 6 | عصاره | ||
Q2 | 1393.64 | 14 | پارازیتوئید | ||
Q2 | 1393.6 | 5 | زنبور | ||
Q2 | 1393.6 | 5 | سمیت تماسی | ||
Q2 | 1393.6 | 5 | سن شکارگر | ||
Q2 | 1393.59 | 199 | ایران | ||
Q2 | 1393.57 | 7 | ایمیداکلوپرید | ||
Q2 | 1393.57 | 7 | تولیدمثل | ||
Q2 | 1393.57 | 7 | پارامترهای رشد جمعیت | ||
Q2 | 1393.54 | 24 | نرخ ذاتی افزایش جمعیت | ||
Q2 | 1393.5 | 4 | اسپینوساد | ||
Q2 | 1393.5 | 8 | ریخت شناسی | ||
Q2 | 1393.5 | 8 | شب پره پشت الماسی | ||
Q2 | 1393.5 | 6 | پونه | ||
Q2 | 1393.5 | 4 | پیش آگاهی | ||
Q2 | 1393.5 | 12 | کنترل شیمیایی | ||
Q2 | 1393.5 | 4 | کود دامی | ||
Q2 | 1393.46 | 13 | مازندران | ||
Q2 | 1393.44 | 90 | فون | ||
Q2 | 1393.43 | 7 | رشد رویشی | ||
Q2 | 1393.43 | 7 | پادمان | ||
Q2 | 1393.4 | 5 | بازدارندگی | ||
Q2 | 1393.36 | 14 | بیوکنترل | ||
Q2 | 1393.35 | 31 | زیست سنجی | ||
Q2 | 1393.33 | 6 | قارچ کش | ||
Q2 | 1393.33 | 6 | پژمردگی فوزاریومی | ||
Q2 | 1393.3 | 10 | آبامکتین | ||
Q2 | 1393.3 | 20 | خیار | ||
Q2 | 1393.27 | 15 | دورکنندگی | ||
Q2 | 1393.25 | 4 | Eriophyoidea | ||
Q2 | 1393.25 | 4 | بیماری | ||
Q2 | 1393.25 | 4 | فرومون جنسی | ||
Q2 | 1393.25 | 4 | نوسانات جمعیت | ||
Q2 | 1393.25 | 4 | پوسیدگی ذغالی | ||
Q2 | 1393.25 | 4 | یزد | ||
Q2 | 1393.2 | 10 | Trichogramma brassicae | ||
Q2 | 1393.2 | 5 | آلودگی خاک | ||
Q2 | 1393.2 | 5 | سرخرطومی | ||
Q2 | 1393.2 | 10 | شکارگر | ||
Q2 | 1393.2 | 5 | فسفر | ||
Q2 | 1393.2 | 15 | مرکبات | ||
Q2 | 1393.2 | 5 | کرمانشاه | ||
Q2 | 1393.18 | 11 | فوزاریوم | ||
Q2 | 1393.17 | 6 | آذربایجان شرقی | ||
Q2 | 1393.12 | 24 | اسانس | ||
Q2 | 1393.11 | 9 | گیلان | ||
Q2 | 1393.07 | 90 | کنترل بیولوژیک | ||
Q2 | 1393.0 | 7 | ITS | ||
Q2 | 1393.0 | 6 | Meloidogyne javanica | ||
Q2 | 1393.0 | 8 | تحمل | ||
Q2 | 1393.0 | 5 | تغذیه گیاه | ||
Q2 | 1393.0 | 5 | خراسان شمالی | ||
Q2 | 1393.0 | 8 | سویا | ||
Q2 | 1393.0 | 14 | شته | ||
Q2 | 1393.0 | 11 | عصاره گیاهی | ||
Q2 | 1393.0 | 5 | کائولین | ||
Q2 | 1393.0 | 7 | کارایی | ||
Q2 | 1393.0 | 4 | کرم غوزه پنبه | ||
Q2 | 1393.0 | 6 | گیاهان زینتی | ||
Q2 | 1392.92 | 13 | آنتاگونیست | ||
Q2 | 1392.9 | 10 | قارچ | ||
Q2 | 1392.88 | 8 | کنههای خاکزی | ||
Q2 | 1392.86 | 7 | تراکم جمعیت | ||
Q2 | 1392.83 | 12 | Rhizoctonia solani | ||
Q2 | 1392.83 | 6 | ایندوکساکارب | ||
Q2 | 1392.82 | 17 | گلخانه | ||
Q2 | 1392.8 | 5 | ارومیه | ||
Q2 | 1392.8 | 5 | جو | ||
Q2 | 1392.8 | 5 | همدان | ||
Q2 | 1392.8 | 5 | کلرید سدیم | ||
Q2 | 1392.79 | 19 | تنوع ژنتیکی | ||
Q2 | 1392.78 | 9 | گونه جدید | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | انتشار | ||
Q2 | 1392.75 | 12 | بیماریزایی | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | تله | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | ریزوسفر | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | شب پره آرد | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | غلات | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | محیط کشت | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | نشت الکترولیت | ||
Q2 | 1392.71 | 7 | Metarhizium anisopliae | ||
Q2 | 1392.71 | 7 | کلسیم | ||
Q2 | 1392.7 | 10 | رشد | ||
Q2 | 1392.6 | 10 | اسانسهای گیاهی | ||
Q2 | 1392.6 | 5 | شاخصهای تغذیهای | ||
Q2 | 1392.6 | 10 | طول عمر | ||
Q2 | 1392.58 | 19 | عملکرد | ||
Q2 | 1392.57 | 7 | تاریخ کاشت | ||
Q2 | 1392.57 | 7 | کوکوپیت | ||
Q2 | 1392.56 | 41 | گوجه فرنگی | ||
Q2 | 1392.5 | 10 | آفات انباری | ||
Q2 | 1392.5 | 10 | آنتی بیوز | ||
Q2 | 1392.5 | 4 | ارقام افتراقی | ||
Q2 | 1392.5 | 6 | اسانس گیاهی | ||
Q2 | 1392.5 | 4 | تلقیح | ||
Q2 | 1392.5 | 4 | دیازینون | ||
Q2 | 1392.5 | 4 | طول دوره رشدی | ||
Q2 | 1392.5 | 4 | فیتوپلاسما | ||
Q2 | 1392.5 | 4 | مگسهای میوه | ||
Q2 | 1392.41 | 56 | مقاومت | ||
Q2 | 1392.4 | 10 | Bacillus thuringiensis | ||
Q2 | 1392.4 | 5 | Macrophomina phaseolina | ||
Q2 | 1392.4 | 5 | شپشک آردآلود جنوب | ||
Q2 | 1392.4 | 5 | کنه تارتن | ||
Q2 | 1392.4 | 10 | کنه تارتن دولکهای | ||
Q2 | 1392.38 | 8 | توزیع فضایی | ||
Q2 | 1392.38 | 8 | محلول غذایی | ||
Q2 | 1392.33 | 6 | Ichneumonidae | ||
Q2 | 1392.33 | 6 | دیاپوز | ||
Q2 | 1392.33 | 6 | پتاسیم | ||
Q2 | 1392.3 | 10 | عناصر کم مصرف | ||
Q2 | 1392.29 | 7 | عناصر پرمصرف | ||
Q2 | 1392.28 | 32 | جدول زندگی | ||
Q2 | 1392.25 | 4 | تخم گذاری | ||
Q2 | 1392.25 | 4 | جدول زندگی دوجنسی | ||
Q2 | 1392.25 | 4 | ساقه خوار نیشکر | ||
Q2 | 1392.25 | 4 | پرورش آزمایشگاهی | ||
Q2 | 1392.25 | 4 | پوتی ویروس | ||
Q2 | 1392.21 | 19 | دشمنان طبیعی | ||
Q2 | 1392.21 | 14 | پسته | ||
Q2 | 1392.2 | 5 | مگس میوه زیتون | ||
Q2 | 1392.2 | 5 | کفشدوزک کریپتولموس | ||
Q2 | 1392.17 | 6 | Chrysoperla carnea | ||
Q2 | 1392.17 | 6 | پراکنش فضایی | ||
Q2 | 1392.17 | 6 | گردو | ||
Q2 | 1392.15 | 13 | کرم گلوگاه انار | ||
Q2 | 1392.14 | 7 | LC<sub>۵۰</sub> | ||
Q2 | 1392.14 | 7 | آلودگی | ||
Q2 | 1392.12 | 16 | شناسایی | ||
Q2 | 1392.08 | 12 | مرگ و میر | ||
Q2 | 1392.07 | 15 | عناصر غذایی | ||
Q2 | 1392.04 | 28 | کنه | ||
Q2 | 1392.0 | 4 | Schizaphis graminum | ||
Q2 | 1392.0 | 14 | انار | ||
Q2 | 1392.0 | 19 | برنج | ||
Q2 | 1392.0 | 8 | ترجیح میزبانی | ||
Q2 | 1392.0 | 4 | تله فرومونی | ||
Q2 | 1392.0 | 6 | توتون | ||
Q2 | 1392.0 | 11 | دلتامترین | ||
Q2 | 1392.0 | 12 | شوری | ||
Q2 | 1392.0 | 8 | شپشه دندانه دار | ||
Q2 | 1392.0 | 4 | گیاه پالایی | ||
Q2 | 1391.95 | 19 | خوزستان | ||
Q2 | 1391.92 | 12 | جمعیت | ||
Q2 | 1391.91 | 11 | ایمیداکلوپراید | ||
Q2 | 1391.91 | 11 | ویژگیهای زیستی | ||
Q2 | 1391.86 | 7 | Habrobracon hebetor | ||
Q2 | 1391.86 | 7 | فرمولاسیون | ||
Q2 | 1391.83 | 6 | Prostigmata | ||
Q2 | 1391.83 | 12 | خسارت | ||
Q2 | 1391.8 | 5 | پیت ماس | ||
Q2 | 1391.78 | 9 | Helicoverpa armigera | ||
Q2 | 1391.78 | 9 | آفلاتوکسین | ||
Q2 | 1391.67 | 9 | بالتوری سبز | ||
Q2 | 1391.67 | 12 | سیب | ||
Q2 | 1391.67 | 12 | شته مومی کلم | ||
Q2 | 1391.64 | 11 | خیار گلخانهای | ||
Q2 | 1391.64 | 11 | دموگرافی | ||
Q2 | 1391.63 | 49 | گندم | ||
Q2 | 1391.62 | 8 | کفشدوزک | ||
Q2 | 1391.6 | 5 | لکه برگی | ||
Q2 | 1391.59 | 22 | کنترل | ||
Q2 | 1391.56 | 9 | آنتی زنوز | ||
Q2 | 1391.56 | 9 | شپشه آرد | ||
Q2 | 1391.54 | 13 | هیدروپونیک | ||
Q2 | 1391.5 | 6 | بادام | ||
Q2 | 1391.5 | 8 | بید غلات | ||
Q2 | 1391.5 | 6 | خاک دیاتومه | ||
Q2 | 1391.5 | 4 | رازیانه | ||
Q2 | 1391.5 | 4 | کاهو | ||
Q2 | 1391.42 | 12 | خرما | ||
Q2 | 1391.4 | 25 | سیب زمینی | ||
Q2 | 1391.33 | 6 | Hippodamia variegata | ||
Q2 | 1391.25 | 4 | Aspergillus flavus | ||
Q2 | 1391.25 | 4 | LT<sub>۵۰</sub> | ||
Q2 | 1391.25 | 4 | Thrips tabaci | ||
Q2 | 1391.25 | 4 | ارقام برنج | ||
Q2 | 1391.25 | 4 | اکالیپتوس | ||
Q2 | 1391.25 | 4 | باکتری | ||
Q2 | 1391.25 | 8 | پارامترهای زیستی | ||
Q2 | 1391.25 | 4 | پسیل پسته | ||
Q2 | 1391.23 | 13 | پسیل معمولی پسته | ||
Q2 | 1391.2 | 5 | استان گلستان | ||
Q2 | 1391.2 | 5 | نماتد مولد گره ریشه | ||
Q2 | 1391.2 | 5 | نیکل | ||
Q2 | 1391.2 | 5 | پیاز | ||
Q2 | 1391.2 | 5 | کلونیزاسیون | ||
Q2 | 1391.17 | 6 | زیتون | ||
Q2 | 1391.17 | 6 | فراوانی | ||
Q2 | 1391.15 | 27 | کلزا | ||
Q2 | 1391.14 | 7 | آفت کش | ||
Q2 | 1391.08 | 39 | زیست شناسی | ||
Q2 | 1391.06 | 18 | ذرت | ||
Q2 | 1391.0 | 8 | Aphis gossypii | ||
Q2 | 1391.0 | 5 | Bemisia tabaci | ||
Q2 | 1391.0 | 4 | Tetranychus turkestani | ||
Q2 | 1391.0 | 4 | تغییرات فصلی جمعیت | ||
Q2 | 1391.0 | 5 | روی | ||
Q2 | 1391.0 | 15 | سمیت تنفسی | ||
Q2 | 1391.0 | 4 | شیراز | ||
Q2 | 1391.0 | 4 | فنیتروتیون | ||
Q2 | 1391.0 | 9 | پرلیت | ||
Q2 | 1391.0 | 5 | کردستان | ||
Q2 | 1391.0 | 5 | کنهها | ||
Q2 | 1390.89 | 9 | نیشکر | ||
Q2 | 1390.88 | 8 | Orius albidipennis | ||
Q2 | 1390.86 | 7 | آفتابگردان | ||
Q2 | 1390.83 | 6 | تریپس پیاز | ||
Q2 | 1390.83 | 6 | یونجه | ||
Q2 | 1390.8 | 5 | تجزیه خوشهای | ||
Q3 | 1390.75 | 4 | Mesostigmata | ||
Q3 | 1390.75 | 8 | Wolbachia | ||
Q3 | 1390.75 | 4 | حشرات | ||
Q3 | 1390.75 | 4 | مرزه | ||
Q3 | 1390.75 | 4 | مقاوم | ||
Q3 | 1390.71 | 14 | پارازیتیسم | ||
Q3 | 1390.67 | 12 | لوبیا | ||
Q3 | 1390.64 | 25 | دما | ||
Q3 | 1390.6 | 5 | Bacillus subtilis | ||
Q3 | 1390.6 | 5 | مرگ گیاهچه | ||
Q3 | 1390.56 | 9 | ردیابی | ||
Q3 | 1390.52 | 21 | واکنش تابعی | ||
Q3 | 1390.5 | 4 | Agonoscena pistaciae | ||
Q3 | 1390.5 | 6 | RAPD | ||
Q3 | 1390.5 | 4 | استان لرستان | ||
Q3 | 1390.5 | 4 | زنجرک مو | ||
Q3 | 1390.5 | 4 | زهرآگینی | ||
Q3 | 1390.5 | 4 | کرم قوزه پنبه | ||
Q3 | 1390.42 | 19 | Beauveria bassiana | ||
Q3 | 1390.4 | 5 | تراکم | ||
Q3 | 1390.4 | 5 | مگس مینوز | ||
Q3 | 1390.4 | 5 | میزبان گیاهی | ||
Q3 | 1390.33 | 6 | سوسک چهارنقطهای حبوبات | ||
Q3 | 1390.25 | 4 | Cercospora beticola | ||
Q3 | 1390.25 | 4 | خشکی | ||
Q3 | 1390.25 | 4 | رشد جمعیت | ||
Q3 | 1390.25 | 4 | فرومون | ||
Q3 | 1390.17 | 6 | تغییرات فصلی | ||
Q3 | 1390.17 | 12 | چغندرقند | ||
Q3 | 1390.05 | 21 | سن گندم | ||
Q3 | 1390.0 | 6 | آبکشت | ||
Q3 | 1390.0 | 5 | آفت انباری | ||
Q3 | 1390.0 | 4 | شرایط آزمایشگاهی | ||
Q3 | 1390.0 | 4 | صنوبر | ||
Q3 | 1390.0 | 4 | فونستیک | ||
Q3 | 1389.9 | 21 | تغییرات جمعیت | ||
Q3 | 1389.86 | 7 | نماتد | ||
Q3 | 1389.8 | 10 | Eurygaster integriceps | ||
Q3 | 1389.75 | 4 | Liriomyza sativae | ||
Q3 | 1389.75 | 4 | تله فرمونی | ||
Q3 | 1389.75 | 4 | رژیم غذایی | ||
Q3 | 1389.75 | 4 | موریانه | ||
Q3 | 1389.75 | 4 | نژاد | ||
Q3 | 1389.62 | 8 | نیتروژن | ||
Q3 | 1389.5 | 4 | Oryzaephilus surinamensis | ||
Q3 | 1389.5 | 6 | زنبور تریکوگراما | ||
Q3 | 1389.5 | 6 | سوسک چهار نقطهای حبوبات | ||
Q3 | 1389.44 | 9 | فارس | ||
Q3 | 1389.44 | 9 | کرم سیب | ||
Q3 | 1389.4 | 5 | اوره | ||
Q3 | 1389.25 | 4 | استان مرکزی | ||
Q3 | 1389.25 | 4 | زنجرک | ||
Q3 | 1389.2 | 5 | دامنه میزبانی | ||
Q3 | 1389.0 | 4 | Anthocoridae | ||
Q3 | 1389.0 | 4 | تداخل | ||
Q3 | 1389.0 | 11 | علف هرز | ||
Q3 | 1388.86 | 7 | شب پره هندی | ||
Q3 | 1388.8 | 5 | ارقام خرما | ||
Q3 | 1388.8 | 5 | شپشه برنج | ||
Q3 | 1388.5 | 4 | Heliothis viriplaca | ||
Q3 | 1388.43 | 7 | ارقام | ||
Q3 | 1388.0 | 4 | Callosobruchus maculatus | ||
Q3 | 1388.0 | 15 | پنبه | ||
Q3 | 1387.75 | 4 | بذر | ||
Q3 | 1387.5 | 4 | باقیمانده آفت کش | ||
Q3 | 1387.5 | 6 | جوانه زنی | ||
Q3 | 1387.5 | 4 | ساوه | ||
Q3 | 1387.4 | 5 | علفهای هرز | ||
Q4 | 1387.25 | 4 | بیواکولوژی | ||
Q4 | 1387.25 | 4 | ترجیح غذایی | ||
Q4 | 1387.25 | 4 | ماده زایی | ||
Q4 | 1387.0 | 6 | سطح زیان اقتصادی | ||
Q4 | 1386.67 | 6 | زمستان گذرانی | ||
Q4 | 1386.6 | 5 | Trissolcus grandis | ||
Q4 | 1386.53 | 15 | اصفهان | ||
Q4 | 1386.5 | 4 | مبارزه شیمیایی | ||
Q4 | 1386.5 | 4 | نشو و نما | ||
Q4 | 1386.0 | 4 | ارزیابی خسارت | ||
Q4 | 1385.0 | 13 | بیولوژی | ||
Q4 | 1384.75 | 4 | انبه | ||
Q4 | 1384.36 | 11 | رقابت |